Foto: Publicitātes foto

Divmiljonais "Land Rover Defender" apvidus automobiļa eksemplārs "Bonhams" izsolē pārdots par 400 tūkstošiem sterliņu mārciņām (551 tūkstoti eiro).

Izsoles sākuma cena bija 20 tūkstoši mārciņu (28 tūkstoši eiro), bet likmes ātri vien sasniedza 200 tūkstošus mārciņu (276 tūkstošus eiro). Gala cenu – 400 tūkstošus mārciņu – par "Land Rover Defender" divmiljono eksemplāru nosauca kāds anonīms pircējs no Kataras.

Visi izsolē gūtie līdzekļi tiks novirzīti labdarībai, pamatā Sarkanajam Krustam un "Born Free Fundation" organizācijai, kura rūpējas par dzīvnieku aizsardzību.

Divmiljono "Land Rover Defender" eksemplāru autoražotājs plašākai sabiedrībai parādīja jau jūnijā. Jubilejas eksemplārs ir šī modeļa trīsdurvju modifikācija sudraba tonī. No standarta automobiļa jubilejas eksemplārs atšķiras ar speciālu identifikācijas plāksnīti interjerā.

"Land Rover" kompānija "Defender" modeli bez būtiskām izmaiņām ražo jau 67 gadus. Decembrī tā ražošana tiks pārtraukta, bet modeļa pēctecis pagaidām vēl nav prezentēts, tomēr tiek solīts.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!