Foto: Publicitātes foto

Izsoļu nams "RM Sotheby's" interesentiem piedāvās iegādāties īpaši retu "Porsche 911" automobili – vienu no 51 eksemplārā saražoto "Carrera RSR 3.8". Tomēr būtiskākā šī 1993. gada spēkrata īpatnībām ir tā, ka ar to ne reizi nav braukts. Izsoles rīkotāji šo unikālo automobili plāno pārdot par vismaz miljonu eiro, bet pieļauj, ka gala cena varētu sasniegt arī vairākus miljonus eiro.

"Porsche 911 Carrera RSR 3.8" tika radīts kā sacīkšu automobilis ar pielaidi braukšanai arī pa koplietošanas ceļiem. Šīs modifikācijas spēkrati jau no rūpnīcas izripoja ar drošības cauruļu rāmi interjerā, turklāt šis ir viens no tiem diviem retajiem eksemplāriem, kuriem bija pilnvērtīga salona apdare, kas šajā gadījumā ir viscaur sarkanā krāsā.

Izsoles lotes aprakstā norādīts, ka šis automobilis ir pilnībā oriģinālā komplektācijā. Tomēr netiek precizēts, kāpēc un kur šis "Porsche" nostāvējis visus šos 24 gadus. Odometra rādījums šobrīd šim automobilim ir 10 kilometru.

"Porsche 911 Carrera RSR 3.8" aprīkots ar 3,8 litru atmosfērisko opozītmotoru, kas attīsta 350 zirgspēku jaudu. No vietas līdz 100 km/h tas paātrinās mazāk nekā četrās sekundēs.

24 gadus vecais "Porsche" bez nobraukuma tiks izsolīts maijā Itālijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!