Foto: Publicitātes foto

Pēc vairāk nekā 25 gadiem nejauši atrasts "Porsche" automobilis, kas tika nozagts 1991. gadā Oregonas štatā, no kinoteātra stāvvietas. Tagad tas atrasts, mētājamies apgāzts uz jumta, nogāzē pie kāda krātera. Automobilis bija iestrēdzis koku biezoknī, tādēļ ceturtdaļgadsimtu to no ceļa neviens nepamanīja.

Lai arī pirms vairāk nekā 25 gadiem nozagtais 1979. gada izlaiduma "Porsche 924" ir tīri labi saglabājies līdz mūsdienām, notikuma vietas apskatē policija secinājusi, ka automobilis pirms tiem 25 gadiem šeit arī avarējis. Visticamāk, autovadītājs netika galā ar spēkrata vadību straujākā līkumā un nolidoja no ceļa. Šobrīd vietējā policija izskata iespējas šo "Porsche" izvilkt no kraujas tā, lai nebūtu jāizcērt daļa koku.

Automobili šajā mežā atrada vietējais iedzīvotājs, kurš pastaigā sekoja līdzi savam sunim. Pie automobiļa tika atrasti kauli, bet tie esot bijuši brieža. Cilvēka mirstīgās atliekas vrakā vai ap to atrastas netika.

"Porsche 924" tika ražots periodā no 1976. līdz 1988. gadam. Tas aprīkots ar 95 zirgspēku jaudīgu divlitru četrcilindru dzinēju, kā jaudu vēlākajos ražošanas gados palielināja līdz 115 ZS. Tāpat bija pieejama arī "924 Turbo" modifikācija ar 143 ZS.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!