Foto: Instagram.com/zozefe

Pa ceļam mājup no dalības dzīvesstila rallijā "Gumball 3000" plaši pazīstamais dzeltenais "Ferrari", ko pilotē soms Kari Vārlūss un viņa dzīvesbiedre, latviete Betija, kādā viesnīcā tika lepni noparkots foajē, saviem sekotājiem "Instagram" tīmeklī pavēstījusi pati Betija Vārlūsa.

"Gumball 3000" rallijs noslēdzās aizvadītajā nedēļas nogalē Grieķijā piederošajā Mikonas salā. Savukārt bagātie pasaules apceļotāji ar dzelteno "Ferrari" šobrīd atrodas Austrijā, greznajā Tiroles pieczvaigžņu viesnīcā "Interalpen-Hotel Tyrol", kurā numuriņš atkarībā no izvēlētā luksusa maksā no 300 līdz 1000 eiro par nakti.

Tomēr šajā viesnīcā Vārlūsi ieradušies ar stilu, iebraucot ar "Ferrari" pašā viesnīcas foajē. "Lūk, tas ir "Gumball" stilā – iebraukt viesnīcā pie pašas reģistratūras," saviem sekotājiem līdz ar attiecīgu fotogrāfiju paziņo Betija. Šajā viesnīcā viņi plāno atpūsties no "Gumball 3000" rallija.

Iebraukšana viesnīcas foajē nav vienīgais dzeltenā "Ferrari" braucēju lepnums – pašā rallijā aizvadītajā nedēļā Kari un Betija ar 790 zirgspēku jaudīgo superauto kādā no ceļa posmiem sasniedza 330 km/h braukšanas ātrumu, pasludinot to par ģimenes līdz šim lielāko sasniegumu.

Šis dzeltenais "Ferrari" un tā braucēji plašu rezonansi izraisīja šopavasar, kad auto drīz pēc tā prezentācijas Ženēvas autoizstādē tika piereģistrēts Latvijā, par transportlīdzekļa turētāju norādot Betiju Mārkopu (Betijas pirmslaulību uzvārds). Tomēr nedēļu vēlāk "Mansory" pārbūvētais "Ferrari" jau tika pārreģistrēts Igaunijā, lai arī joprojām ar to ikdienā brauc pa Latviju.

A post shared by Žozefīna (@zozefe) on Jul 11, 2017 at 12:16pm PDT

A post shared by Žozefīna (@zozefe) on Jul 11, 2017 at 12:31pm PDT

A post shared by Žozefīna (@zozefe) on Jul 11, 2017 at 4:05am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!