Foto: Publicitātes foto

Šogad "Domenikss" atzīmē pasaules auto industrijas pioniera un Vācijas autobūves lepnuma "Mercedes-Benz" 25 gadus Latvijā. Kopš 1992. gada arī Latvijā "Mercedes-Benz" ir izcilības un kvalitātes zīme gan vieglo automobiļu, gan komerctransporta segmentā.

"Pirms divdesmit pieciem gadiem Latvijā ienāca daudzu autobraucēju sapnis – "Mercedes-Benz", kas var lepoties ar vairāk nekā gadsimta senu vēsturi un labākajām autobūves tradīcijām. Liels gandarījums un prieks, ka šo 25 gadu laikā uzņēmums audzis kopā ar neatkarību atguvušo Latvijas valsti. "Domenikss" komandas pamatvērtības nemainīgi cauri gadiem ir atbildība un tiekšanās pēc pilnības gan sevī, gan apkārtējā vidē. Atzīmējot šo nozīmīgo jubileju esam izveidojuši īpašu "Domenikss" 25 gadu logo, simbolizējot ceļu, kas noiets kopā ar valsti, mūsu klientiem, sadarbības partneriem un izcilo komandu," uzsver "Domenikss" valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska.

"Izcilība nozīmē pāri zināšanām un pieredzei mīlēt gan savu darbu, gan cilvēkus. Ceturtdaļsimts jeb 25 gadi ir ceļš, kas ved uz mērķi. Standarts – uz bezgalību. Tas ir ceļš, kas jau 25 gadus virzās vienlīdz augšup un dziļumā gan bezgalīgā plašumā, gan smalkajās niansēs," tā par jauno logo stāsta tā radītājs, reklāmas aģentūras "Mooz!" dibinātājs Ēriks Stendzenieks.

Lai atzīmētu nozīmīgo jubileju un pateiktos par sadarbību saviem klientiem, sadarbības partneriem un darbiniekiem, "Domenikss" dāvāja lielisku vakaru, kurā par īpašu gaisotni parūpējās Maestro Raimonds Pauls un Latvijas Radio bigbends.

25 gadu jubilejas pasākumu apmeklēja arī "Daimler Mercedes-Benz" pārstāvis Hans - Georgs Doišle, pasniedzot īpašu piemiņas plāksni, kas veltīta "Domenikss" vadībai un darbiniekiem.

Latvijā "Mercedes-Benz" aizvien ir vienīgais "premium" klases automobiļu zīmols, kura importētājs ir 100% pašmāju uzņēmums.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!