Foto: Publicitātes foto
Augusta beigās, vēlā piektdienas pēcpusdienā vācu koncerna "MAN Truck & Bus AG" oficiālais pārstāvis Latvijā SIA "Avar Auto" Jaunmārupē atzīmēja jaunā MAN klientu un servisa centra atvēršanu. Atklāšanas ceremonijā piedalījās tikai aicināti viesi, kuru vidū bija gan klienti, gan sadarbības partneri, kā arī MAN rūpnīcas pārstāvji.

Savukārt pēc rosīgās darba nedēļas brīvdienā, sestdienā, "Atvērto durvju dienā" jau no agra rīta jauno centru bija iespēja izstaigāt un apskatīt ikvienam interesentam. Tāpat arī gan mārupiešiem, gan apmeklētājiem no blakus novadiem bija iespēja iepazīties ar piedāvātajām aktuālajām vakancēm.

Ēkas kopējā platība ir 3100 kvadrātmetru, no kurām servisa telpas aizņem 1510 kvadrātmetru. Centrā ir izveidotas septiņas darba līnijas, no kurām viena diagnostikas un viena – mazgāšanas līnija. Būtiski, ka kompleksa materiālu un komunikāciju izvēlē īpaša vērība tika pievērsta tam, lai ēka būtu ar augstu energoefektivitāti. Būvniecības procesā tika izmantoti tikai augstākās kvalitātes celtniecības materiāli.

Aprīkojot ar modernākajām specializētajām tehnoloģijām, komplekss ir pirmā šāda veida celtne Baltijā.

Īpašs uzsvars, izstrādājot vairāk nekā četru miljonu eiro vērto investīciju projektu, tika pievērsts tam, lai komplekss atbilstu mūsdienu prasībām par inovatīvu smago automašīnu servisa centra ēku, kas būtu ērti lietojama gan servisa centra darbiniekiem, gan klientiem. Rūpējoties par darbinieku ērtībām, servisa centrā tika izbūvētas mūsdienīgas ģērbtuves un sanitārie mezgli, kā arī ērtus darba apstākļus nodrošina modernas kesona tipa metāla servisa bedres.

Domājot par klientu ērtībām, kompleksā ir izbūvēts plašs stāvlaukums, pilnībā aprīkots dzīvoklis šoferiem, kurā pārnakšņot ilgāka automašīnas remonta gadījumā, kā arī pieejama mūsdienīga ekspozīciju halle demo automašīnām. Palielinoties servisa jaudai, tiek plānots palielināt cilvēkresursus servisa apkalpošanā.

MAN zīmols Latvijā ienāca pirms 14 gadiem, kad SIA "Avar Auto" kļuva par joprojām vienīgo oficiālo importētāju Latvijā. Kopš 2015. gada SIA "Avar Auto" ir arī MAN un "Neoplan" autobusu oficiālais dīleris Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!