Foto: DELFI Aculiecinieks

"Katrs zīmulis reiz lūst, un tad viņu drāž," tā otrdien "DELFI Izklaide" citēja Andžu un Lāsmu Derkusovus, vēstot, ka "nācija izsmej" jauniešu elka Raivja Raspopova zīmēšanos ar it kā glauno "Hyundai Coupe". Tajā pašā vakarā "DELFI Auto" redaktora privāto korespondenci vienkārši nobombardēja ar fotogrāfijām un vēstījumiem, ka nu "veiksmīgais uzņēmējs" ar sev nepiederošo "Hyundai" ir avarējis.

Kā redzams portālam "Delfi" iesūtītajās aculiecinieku fotogrāfijās, Raspopovs, kuram joprojām nav autovadītāja tiesību, Rīgā braucis no pašapkalpošanās automazgātavas Kārļa Ulmaņa gatvē un nav novaldījis spēkrata vadību, kā rezultātā iebraucis grāvī taisnā ceļa posmā.

"DELFI Izklaide" pirms nepilnas nedēļas vēstīja, ka Raspopovs jaunajā biznesā nopelnījis smalku auto, bet tūlīt nācija metās viņu izsmiet – šāds "Hyundai" maksā kādus divus tūkstošus eiro, tam ir priekšējo riteņu piedziņa un nav jaudīga motora, lai to sauktu par "smalku", turklāt tas nemaz nepieder pašam Raspopovam.

Un patiesi – kaut arī Raspopovs apgalvo, ka šo automobili iegādājies pāris nedēļas pēc iesaistīšanās jaunā biznesā, patiesībā šis "Hyundai" īpašnieku pēdējo reizi mainījis 2014. gada pavasarī, liecina portāla "Delfi" rīcībā esošā informācija. Turklāt Raspopovam joprojām nav autovadītāja tiesību, bet gan tikai mācību atļauja.

Konkrētais "Hyundai Coupe" ir trešās paaudzes modelis, kas aprīkots ar divlitru benzīna dzinēju un kas attīsta 136 zirgspēku jaudu. Šādā modifikācijā dienvidkorejiešu sportiskais auto no vietas līdz 100 km/h spēj paātrināties 9,2 sekundēs un maksimāli sasniegt 206 km/h. Lietoto auto tirgū šāda versija maksā divus līdz trīs tūkstošus eiro. Turklāt konkrētajam spēkratam durvis ir pārbūvētas, lai būtu paceļamas uz augšu kā "Lamborghini".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!