Foto: Publicitātes foto

Kurš gan nav sapņojis par savu superauto – "Ferrari", "Lamborghini" vai kādu citu. Šādi spēkrati maksā simtus tūkstošus eiro, tāpēc parastajam mirstīgajam ir jāsamierinās ar iepriekšminēto marku superauto plakātu virs gultas. Ko var nopirkt par 4600 dolāriem (4198 eiro)? Piekto golfu? Nē, mīlīt, savu sapni – "Lamborghini"!

Sociālos tīklus tieši pāršalkusi nesena interneta izsoļu "eBay" lote, kurā par 4600 dolāriem realizēts nodedzis "Lamborghini Diablo", kā sākuma cena bija 200 dolāru. Sludinājuma autors norādījis, ka liesmas tam sākās "kaut kur no cimdu nodalījuma". Rezultātā nodega viss auto, palika tikai virsbūves rāmis, balstiekārta un citi metāli, kas šķita saistoši nepilnam desmitam solītāju.

Atgādinām, ka "Lamborghini Diablo" tika ražots periodā no 1990. līdz 2001. gadam. Šis itāliešu superauto tika izstrādāts "Chrysler" paspārnē, jo "Volkswagen" kontrolē "Lamborghini" marka nonāca tikai 1998. gadā.

Automobilis tika komplektēts ar 492 zirgspēku jaudīgu 5,7 litru V12 dzinēju, kas sajūgts ar piecpakāpju manuālo pārnesumkārbu. Vēlāk "Lamborghini Diablo" ieguva spēka agregātu ar 536 ZS un 605 Nm. "Lamborghini" piedāvājumā "Diablo" modeli pēc tam nomainīja "Murcielago".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!