Foto: Publicitātes foto

Jau ceturto gadu auto entuziasti un interesenti pulcējušies pie tirdzniecības centra "Mols", Rīgā, lai iepazītos ar konkursa "Latvijas Gada auto" pretendentiem. Aizvadītajā nedēļas nogalē ikviens varēja apskatīt jaunākās automašīnas, konsultēties ar "Latvijas Gada auto" žūrijas pārstāvjiem, kā arī doties izmēģinājuma braucienos ar jebkuru konkursam pieteikto auto.

Visas dienas garumā interesentiem bija iespēja izpētīt un novērtēt jaunākās automašīnas. Savukārt Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) stendā apmeklētāji varēja izmēģināt un pārbaudīt to, kāpēc automašīnā ļoti svarīgi ir lietot drošības jostu. Nofotografējoties pie sava iemīļotākā auto, ikviens varēja bez maksas saņemt profesionāla fotogrāfa foto. Turklāt īpašs notikums šogad bija jaunais "Jeep Compass" un "Jaguar E-Pace" – auto, kas Latvijā ieradās speciāli uz aizvadītās sestdienas pasākumu.

Notiekošā konkursa "Latvijas Gada auto 2018" ietvaros novembrī tirdzniecības centrā "Mols" būs apskatāma lielformāta fotoizstāde un ikvienam būs iespēja nobalsot par sev tīkamāko automašīnu – pretendentu titulam "Latvijas Gada auto Tautas simpātija", kurš tiks izziņots jau ceturto gadu.

Konkursa "Latvijas Gada auto" mērķis ir ar kompetentas žūrijas, autoražotāju un mediju atbalstu pievērst Latvijas sabiedrības uzmanību jaunākajiem autoražotāju sasniegumiem, kas pieejami Latvijas tirgū. Tituls "Latvijas Gada auto" tiek pasniegts kopš 1998. gada un šī gada konkursam pieteikt drīkst tikai pašus jaunākos autoražotāju modeļus, kuru pirmreizējā reģistrācija CSDD ir pēc 2016. gada 1. oktobra. Galvenais titula ieguvējs tiks paziņots apbalvošanas ceremonijā 1. decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!