Foto: Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļas nogalē saulainos laikapstākļos ar lielu dalībnieku un skatītāju skaitu noslēgusies "Streetfighters.lv" organizētā "Moto diena" trasē "333", kurā dažādās ierastās un jaunās disciplīnās sacentās visdažādāko motociklu īpašnieki. Pavisam 27. jūlija sacensībās piedalījās 68 dalībnieki.

Izklaides braucienā, kurā dalībniekiem bija jāveic starta uzdevums un pēc tā pabeigšanas jāveic septiņi apļi pa "333" kartodroma trasi, uzvarēja Ronalds Šnore, aiz sevis atstājot Jāni Līvi un Alekseju Andrejevu.

"Durka Racing GP" pirmās trīs vietas sadalīja Ainars Štrobergs, Guntars Borovskis un Gatis Caune. Šajā disciplīnā piedalījās motošosejas sportisti, tādēļ brauciens bija ļoti ātrs un dinamisks.

"SuperSport" nepārspēts palika Rūdolfs Bergmanis. Otrajā vietā Mikus Gredzens, bet trešais – Ronalds Šnore. Pasākuma organizatori bija parūpējušies, lai trasē būtu iekļauts ne tikai asfalta posms, bet arī citi motobraucēju ikdienā sastopami elementi, kā grants un bruģis. Īpaši jāatzīmē ar šosejas motocikliem pārvaramais tramplīns, pāri kuram lecošo superbaiku fotogrāfijas jau sākušas savu ceļu sociālajos tīklos.

Moto divkaujā dalībniekiem bija dots tikai viens aplis, kurā apsteigt savu pretinieku. Spraigā cīņā starp Arti Markotu un Juri Brinkmani finālā uzvarēja Markots, trešais – Rūdolfs Bergmanis.

Čoperu klasē uzvarēja Gunārs Grīnbergs, seko Lauris Gomanis un Jānis Ozoliņš.

Dāmu braucienā nepārspēta palika Lauma Zīberga, otrā Jeļena Ponomarjova, bet trešajā vietā Evita Taupmane.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!