Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 29. martā, "Arēnā Rīga" norisinājās motofrīstaila (FMX) šovs "Alex & Draugi", kurā uzstājās pašmāju triku meistars Mārtiņš Aleksandrovičs un dalībnieki no citām Eiropas valstīm.

Mārtiņš Aleksandrovičs jeb "Alex 801" ir pirmais cilvēks Baltijā, kas veicis atmugurisko salto ar motociklu. Savam šovam "Alex & Draugi" sportists bija sagatavis īpašu programmu. Tāpat šovā uzstājās arī tādi FMX profesionāļi kā Marcins Lukaščiks (Polija), Viljams van den Putte (Beļģija), Rauls Lerena (Spānija) un citi.

Šovā bija redzami triki ne tikai ar krosa motocikliem. Vienu no savdabīgākajiem meistarklases demonstrējumiem izpildīja norvēģis Josteins Stenbergs – atmugurisko salto ar sniega motociklu.

"Arēnā Rīga" uzstājās arī "stantraidinga" speciālists Jānis Rozītis, kurš pazīstams kā Latvijas labākais ielas motociklu frīstaila meistars. Skatītājus priecēja pazīstamais mūziķis Gacho jeb Gatis Irbe ar BMX. Vēl savu varēšanu rādīja BMX profesionālis Viktors Kronbergs, kurš ir atguvies no pērn festivālā "Ghetto Games" gūtās traumas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!