Par tradīciju ir kļuvuši motosezonas atklāšanas svētki, motociklistiem pulcējoties pie tirdzniecības centra "Mols" un dodoties parādē. Šajos svētkos satiekas moto entuziasti un interesenti, kuri vēlas iepazīties ar motobraucējiem, viņu spēkratiem un to ekipējumu, portālam "Delfi" pastāstīja tirdzniecības centra "Mols" pārstāvji.

"Pagājušajā gadā motosezonā pulcējās ap 5000 motociklu un arī šogad sagaidām lielu motobraucēju atsaucību. Pasākums, kuram starts tiek dots pie tirdzniecības centra "Mols", jau kļuvis par tradīciju, kas moto entuziastu aprindās tiek gaidīts ar ilgu un rūpīgu gatavošanos. Tas nodrošina to, ka arī skatītājiem nebūs garlaicīgi, jo tos priecēs elpu aizraujoši dalībnieki – moto entuziasti, kas visu ziemu strādājuši, lai savus motociklus sagatavotu sezonas atklāšanas pasākumam. Jau ierasts, ka daudzi amatieri aktīvi pārveido un pārbūvē savus spēkratus, lai gan pašiem, gan skatītājiem būtu prieks uz tiem skatīties, tādēļ viennozīmīgi varu teikt, ka garlaicīgi nebūs!" norādījis Motoklubu asociācijas pārstāvis Arnis Blodons.

Sezonas atklāšanas parādes dalībnieki izbrauca no pulcēšanās vietas pie tirdzniecības centra, lai mērotu ceļu pār Salu tiltu, Mūkusalas ielu, Raņķa dambi, Vanšu tiltu un caur Pils laukumu, līdz 11. novembra krastmalai.

Foto: "Delfi Aculiecinieks" Igors

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!