Foto: Publicitātes foto

Tirdzniecībā nonācis viens no trim Putina jubilejai veltītajiem speciālajiem "GAZ 21" automobiļiem, ko autoražotājs izgatavoja 2004. gadā. Tikai tūkstoti kilometru nobraukusī "Volga" tiek tirgota par 21 miljonu rubļu (290 tūkstoši eiro), liecina pārdošanas sludinājums "Youla" portālā.

2004. gadā Gorkijas autorūpnīcā (GAZ) izgatavoja trīs speciālās versijas "GAZ 21" spēkratus, no kuriem viens – ziloņkaula krāsā – ir Krievijas prezidenta Putina īpašumā, kamēr šis melnais eksemplārs ir no Ļeņingradas apgabala.

Visi trīs speciālās versijas "GAZ 21" automobiļi viens no otra atšķiras tikai ar virsbūves krāsu un dekoratīvajiem apdares elementiem. Automobilis ir aprīkots ar "japāņu motoru" (ar 2,7 litru darba tilpumu un 150 zirgspēku jaudu), automātisko pārnesumkārbu un hromētām disku uzlikām.

Sludinājuma aprakstā norādīts, ka "Volga" ir teicamā stāvoklī un tai nav nepieciešami nekādi ieguldījumi. Turklāt automobilim komplektā ir oficiāls sertifikāts, kas apliecina, ka šis automobilis ir viens no trim speciālajā sērijā izgatavotajiem par godu Putina dzimšanasdienai (2004. gada 7. oktobrī viņam apritēja 52 gadi).

Atgādinām, ka oriģināli "GAZ 21" tika ražots līdz 1970. gadam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!