Foto: Publicitātes foto

Interneta izsoļu vietnē "eBay" par 460 tūkstošiem ASV dolāru (411 tūkst. eiro) kāds mēģinājies iegādāties "Lamborghini Diablo VT Roadster", kas iepriekš piederējis ASV prezidenta kandidātam Donaldam Trampam. Interesanti, ka šis bija vienīgais solījums šai lotei, tomēr pārdevēja noteikto minimālo slieksni tā nesasniedza, tādējādi darījums nav noticis.

Turklāt šis 1997. gada "Lamborghini" nav vienkārši piederējis Trampam, bet gan speciāli viņam pielāgots. Uz tā ir ne tikai plāksnīte ar "Donald Trump Diablo 1997" uzrakstu, bet arī tādu pašu atpazīšanas zīmi uz aizmugurējā vējstikla, kas gan datēta ar 2016. gadu.

20 gadus vecais automobilis joprojām ir oriģinālajā virsbūves krāsā "Le Mans Blue" un tam ir tikai 15 tūkstošu jūdžu nobraukums (24 tūkst. km).

"Lamborghini Diablo VT Roadster" aprīkots ar 5,7 litru V12 atmosfērisko dzinēju, kas attīsta 492 zirgspēku jaudu un 580 ņūtonmetru griezes momentu. Motors sajūgts ar piecpakāpju manuālo pārnesumkārbu. Līdz 100 km/h rodsters paātrinās 4,5 sekundēs un maksimāli sasniedz 325 km/h.

Minēto "eBay" sludinājumu var apskatīt, klikšķinot šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!