Foto: Publicitātes foto
Dienvidjorkšīras policija paziņojusi par trīs superauto konfiskāciju par "antisociālu uzvedību". Šie automobiļi uz M1 šosejas traucēja citiem ceļu satiksmes dalībniekiem, kuri par to informēja policiju.

Britu likumsargi norāda, ka jaunieši ar "McLaren 570s", "Lamborghini Aventador" un "Ferrari 458 Italia" superauto esot braukuši tandēmā, viens otram blakus aizņēmuši trīs lielceļa joslas, bremzējuši pārējo satiksmi un tad visi trīs strauji paātrinājušies, improvizējot dragreisu. Šis process ticis atkārtots vismaz divas reizes.

Pārgalvīgo jauniešu rīcība tikusi iemūžināta arī ceļu satiksmes novērošanas videokamerās. Saņemot sūdzības arī no citiem ceļu satiksmes dalībniekiem, policija visus trīs superauto apturēja un aizveda tos ar treileriem uz policijas stāvvietu.

Lielbritānijā par "antisociālu uzvedību" ceļu satiksmē policija ir tiesīga konfiscēt transportlīdzekli. Turklāt izrādījies, ka jaunieši šos superauto bija noīrējuši uzņēmumā "Performance Portfolio", kas specializējas dažādu sportisko un superauto nomā. Pagaidām policija nav pieņēmusi galalēmumu šajā lietā – kāds sods tiks noteikts jauniešiem un vai īpašnieks (nomas uzņēmums) šos transportlīdzekļus saņems atpakaļ.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!