Foto: LETA
Sporta un tūrisma preču tirgotājs SIA "SDK" angļu motociklu zīmola "Triumph" pārstāvniecības Latvijā un Lietuvā "Triumph Rīga" attīstībā plāno ieguldīt aptuveni 200 000 eiro, informēja uzņēmumā.

Patlaban tiek nodrošināts viss nepieciešamais pēcpārdošanas un servisa pakalpojumu nodrošināšanai jaunatklātajā pārstāvniecībā, bet drīzumā salonā būs pieejams plašs aksesuāru un apģērbu līnijas klāsts.

"Triumph Rīga" pašlaik apskatāmi un iegādājami vairāki "Triumph" zīmola motociklu modeļi, tostarp "Triumph Bonneville" T100, "Triumph Bonneville Street Twin", "Triumph Truxton" 1200R, "Triumph Tiger" XRX 800 un XCA 1200 u.c.

"SDK" valdes loceklis Jānis Kivlinieks norādīja, ka "Triumph" zīmola pārstāvniecība bija sens uzņēmuma mērķis, kuru izdevies īstenot un kuru plānots attīstīt Latvijas tirgū. "Katru gadu tehnisko apskati saviem spēkratiem iziet vairāk kā 20 000 motobraucēju Latvijā, kas apliecina mūsu nācijas kaislību uz motocikliem. Latvietis ir konservatīvs un tāpēc ceram, ka pārbaudīta vērtība tehnikā un stilā ies pie sirds Latvijas un Lietuvas patērētājiem," sacīja Kivlinieks.

Vēsturiski "Triumph Motorcycles" Ltd. Dibināts 1902. gadā, un 1983. gadā motociklu ražošanu Britu salās atjaunoja Džons Blūrs. Atbilstoši uzņēmuma pārdošanas datiem 12 mēnešos līdz 2017. gada septembrim, "TriumphMotorcycles" Ltd. kopumā pārdevis 63 400 vienību. Patlaban uzņēmums nodarbina 2000 cilvēkus.

Kā ziņots, Rīgā ceturtdien tika atklāta angļu motociklu zīmola "Triumph" pārstāvniecība Latvijā un Lietuvā "TriumphRīga".

"Triumph Rīga" īpašniece SIA "SDK", kas izplata arī Kanādas kompānijas "BRP" tehniku, dibināta 1997. gadā, un tās pamatkapitāls ir 28 252 eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir Jānis Kivlinieks (59,96%) un Ģirts Rantiņš (40,04%). Uzņēmuma apgrozījums 2017. gadā bija 4,164 miljoni eiro, bet peļņa – 275 450 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!