Foto: Publicitātes foto
Trešdien, 4. oktobrī, Rīgā notika svinīga kompetenču centra "Auto kopšanas akadēmija" atklāšana. Pasākuma ietvaros tika sniegta informācija par inovatīvā Baltijas līmeņa mūžizglītības kompetenču centra izveidošanas gaitu un turpmākās darbības virzieniem, kas fokusēsies uz detalizētas transportlīdzekļu interjera un eksterjera vizuālās apkopes jomu jeb dīteilingu.

Pasākumā piedalījās plašs esošo un potenciālo sadarbības partneru loks – Latvijas auto kopšanas industijas pārstāvji, auto kopšanas līdzekļu tirdzniecības uzņēmumi, profesionālās izglītības jomas pārstāvji, vietējā un starptautiskā līmeņa dīteilinga eksperti, auto klubu pārstāvji un citi interesenti.

Uzņēmums "Mācību centrs Auto kopšanas akadēmija" ir dibināts 2017. gada pavasarī un uzsācis intensīvu darbu metodoloģiskās pamatnes izstrādei. Turpmāk plānots attīstīt izglītības programmu klāstu, iekļaujot dažādas tēmas par transportlīdzekļu interjera un eksterjera kopšanu.

Uzņēmums paredz, ka ilgtermiņā veiktās aktivitātes sniegs pozitīvu sociālu ietekmi uz indivīdu integrāciju darba tirgū un veicinās nodarbinātību.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!