"WESS Auto Grupas" autosalons "Lexus Riga Airport" aizvadītajā nedēļas nogalē prezentējis jaunāko "Lexus LS" un "Lexus LC" modeli.

"Lexus LC" sporta kupeju šobrīd iespējams pasūtīt iepriekš, savukārt pirmās automašīnas klientiem tiks piegādātas šī gada augustā. "Lexus LS" varēs iepriekš pasūtīt sākot no septembra, savukārt jaunās mašīnas būs pieejamas no nākamā gada sākuma.

"Tā ir unikāla iespēja būt vieniem no pirmajiem starp Eiropas valstīm, kas iepazīstina ar jaunāko Lexus inženieru veikumu - apvienojot inovatīvas tehnoloģijas un dizainu jaunākajos Lexus LC un LS modeļos. Tas ir liels notikums ne tikai mums kā autorizētajam dīlerim Latvijā, bet arī visā Lexus koncernā. Piedāvājot jaunos Lexus LC un LS modeļus, Lexus sper revolucionāru soli, veidojot inovatīvu tehnoloģiju risinājumu un unikāla dizaina sinerģiju – tādējādi attīstot Lexus kā globālu luksusa zīmolu, kas nodrošina prestižu auto ražošanu," paziņoja Artjoms Jerņevs, "Lexus Riga Airport" izpilddirektors.

Jaunā luksusa sedana "Lexus LS" salons un eksterjers atspoguļo unikālo un spēcīgo japāņu identitāti un pieeju greznībai. Ikviena "Lexus LS" sedanu paaudze līdz pat šim modelim ir uzlabojusi automobiļa greznību, meistarību, veiktspēju un drošību, bet pats jaunākais modelis iepazīstina arī ar daudz emocionālāku dizainu un vēl aizraujošāku veiktspēju uz ceļa.

"Lexus LC" sporta kupeja ir jaunākais "Lexus" modelis šajā klasē, un tas ir saglabājis oriģinālo "LF-LC" konceptautomobiļa stila būtību. "Lexus LC" luksusa kupeja reprezentē radikālu, tomēr zīmolam raksturīgu "Lexus" dizainu. Tas ir pirmais modelis, kas tiek veidots uz "Lexus" globālās arhitektūras – luksusa platformas, kas automobilim piešķir zemu smaguma centru un optimālu svara sadalījumu –, tādējādi nodrošinot izveicīgu vadāmību un stabilitāti.

WESS ir pirmais Latvijā autorizētais "Lexus" dīleris (kopš 2001. gada). "Lexus Riga Airport" autosalons tika izveidots 2007. gadā un bija pirmais ekskluzīvais "Lexus" autosalons Ziemeļeiropā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!