Foto: Publicitātes foto

Itāliešu superauto "Lamborghini Aventador" ar soda kvīti uz priekšējā vējstikla – tas ir visdārgākais automobilis, kādam Rīgas pašvaldības policija savā pastāvēšanas vēsturē izrakstījusi un pielīmējusi sodakvīti, savā "Facebook" profilā lepojas Rīgas pilsētas mērs Nils Ušakovs.

"Lamborghini Aventador LP700-4" tiek ražots no 2011. gada un šis 700 zirgspēku jaudīgais itāliešu superauto šobrīd lietots maksā no 275 tūkstošiem eiro, bet jauns vairāk nekā 300 un pat 400 tūkstošus eiro atkarībā no modifikācijas. Pilnpiedziņas superauto no vietas līdz 100 km/h paātrinās 2,9 sekundēs un maksimāli sasniedz 350 km/h. Ražotāja norādītais šī V12 dzinēja vidējais degvielas patēriņš – 17 litri benzīna uz 100 km.

Neskatoties uz to, ka konkrētajam "Lamborghini" ir Lielbritānijas valsts reģistrācijas numurzīmes, šis superauto Rīgas ielās novērots jau kopš pagājušās vasaras, liecina "Autogespot.com" datubāze. Auto entuziastu komūnā zina sacīt, ka īpašnieks ir indiešu izcelsmes uzņēmējs un Vecrīgā šo "Lamborghini" var redzēt blakus otrajam īpašnieka spēkratam – "Rolls-Royce Phantom" limuzīnam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!