Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 14. septembrī, Rīgas Pasažieru ostas teritorijā tika atklātas "Scania" jaunās paaudzes kravas automašīnas. Automašīnu atklāšanu klātienē vēroja aptuveni 500 nozares uzņēmumu pārstāvji. Atklāšanas pasākumu vadīja atraktīvais Valdis Melderis, savukārt ar muzikālo sniegumu viesus priecēja dziedātāji Aija Vītoliņa un Daumants Kalniņš.

"Savā 125. gada dienā "Scania" sper soli tālāk un piedāvā klientiem tās lielāko ieguldījumu savā pastāvēšanas vēsturē. Līdz ar jaunā modeļa atklāšanu "Scania" vairāk nekā jebkad agrāk pievērš uzmanību arī ilgtspējīgai un atbildīgai attieksmei pret vidi un šo domāšanas virzienu ir praktiski iestrādājusi jaunās paaudzes automašīnās," uzsver "Scania Latvia" vadītājs Aigars Pušinskis.

Latvijā tika prezentēts desmit gadu izstrādes rezultāts, kurā ieguldīti vairāk nekā divi miljardi eiro. Ar jauno paaudzi "Scania" paplašina pašreizējo piedāvājumu un, pateicoties unikālajai modulārajai sistēmai, var piedāvāt dažādus veiktspēju, savienojamību un produktivitāti uzlabojošus pakalpojumus, kā arī ilgtspējīgus transportēšanas risinājumus, kas ir precīzi pielāgoti katrai klientu grupai plašajā transporta nozarē.

Viens no "Scania" uzlabojumiem ir dīzeļdegvielas patēriņa samazinājums, kā sola ražotājs, par 5%, ko nodrošina uzlabotas piedziņas daļas un labāka aerodinamika. Automašīnas vizuāli vislabāk novērtējamās izmaiņas ir jaunajās kabīnēs, kuru līdere ir jaunā "S" kabīne ar vienlīmeņa grīdu, modernāko dizainu, labāku gaisa aptekamību, "premium" salonu un ērtu mērinstrumentu un vadītāja vietas pozīciju. Šie ir pasaulē pirmie modeļi ar aizkarveida drošības spilveniem, kas pasargā autovadītāju, automašīnai apgāžoties sāniski.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!