Foto: Zozefe / Instagram

Katram automobilim ir savs pielietojums, un ir labi, ja garāžā ir izvēles iespējas. Uz mežu taču nebrauksi ar aizmugurējo riteņu piedziņas auto, ja turpat blakus garāžā tev ir pilnpiedziņas spēkrats. Tieši šādu lēmumu pieņēmusi latviešu daiļava – valšķīgā Betija, kura dzelteno "Ferrari" atstāja mājās un uz mežu devās ar pilnpiedziņas "Lamborghini" superauto.

Šobrīd latvietis praktiskais savos sociālajos tīmekļos lepojas ar mežā atrastajām sēnēm, tomēr Betija mežiņā iebraukusi, spriežot pēc "Instagram" profila fotogrāfijām, meklēt papardes ziedu.

Lai arī Betija ar savu vīru, somu Kari Vārlūsu, dzīvo tepat Jūrmalā, greznos superauto rotā Igaunijas valsts reģistrācijas numurzīmes. Tiesa, pirmās pāris nedēļas dzeltenais "Ferrari" pabija ar Latvijas numurzīmēm, bet drīz tika pārreģistrēts Igaunijā.

Zilais "Lamborghini", tāpat kā dzeltenais "Ferrari", nav vienkārši itāliešu superauto standarta versija. Tāpat kā dzeltenais "Ferrari", arī zilais "Lamborghini Huracan Spyder" ir pārbūvēts vācu tūninga kompānijā "Mansory".

Atgādinām, ka ar šo pašu zilo "Lamborghini" vasarā Betija vizinājās pa Jūrmalu kopā ar savām draudzenēm, pārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus.

A post shared by Žozefīna (@zozefe) on Sep 11, 2017 at 1:51am PDT

A post shared by Žozefīna (@zozefe) on Aug 31, 2017 at 8:12am PDT

A post shared by Žozefīna (@zozefe) on Aug 30, 2017 at 6:47am PDT

A post shared by Žozefīna (@zozefe) on Aug 30, 2017 at 3:47am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!