Nelāgs starpgadījums aizvadītajā nedēļā, 12. maijā, notika transportlīdzekļu tehniskās apskates stacijā Ventspilī. "Venttest" darbinieks, kurš todien pārbaudīja motociklu tehnisko stāvokli, izmēģinājuma braucienā nenovaldīja klienta "Harley-Davidson" un apgāza to.

"Uzsākot testa braucienu, jau pēc 20 metriem apgāzās un salauza "Harley-Davidson" tieši manu acu priekšā!" sašutumu pauž motocikla īpašnieks Raimonds Petersons sociālajā tīmeklī "Facebook". Tāpat viņš publicējis arī fotogrāfijas ar nodarīto skādi.

Kā noskaidroja motocikla īpašnieks, darbinieks "Venttest" stacijā strādā ne pirmo dienu un viņam ir derīgas A kategorijas vadītāja tiesības. Tehnisko apskašu staciju darbinieku atbildība ir apdrošināta, tāpēc nodarīto skādi segs apdrošinātāji. Motocikls jau esot nogādāts "Harley-Davidson" oficiālajā servisa centrā Rīgā, un skāde esot mērāma pāris tūkstošos eiro, atklāj Petersons.

Tajā pašā laikā motocikla īpašnieks uzsver, ka "Venttest" priekšnieks ir goda vīrs, kurš cenšas šo gadījumu pēc iespējas ātrāk un labāk atrisināt.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!