Foto: Publicitātes foto
Motociklu ražotāja "Harley-Davidson" rīkotajā konkursā "Discover More 2016", kas norisinājās Čehijā, Slovākijā, Ungārijā un Baltijas valstīs, no 1316 kandidātiem uzvarējis Mihails Roždestvenskis no Latvijas. Viņam būs iespēja doties divu nedēļu ilgā braucienā ar "Harley-Davidson" tūrisma motociklu.

Uzvarētājs tika noteikts, izvērtējot atbildi uz konkursa jautājumu "Kā jūs aprakstītu savu divu nedēļu sapņu braucienu ar "Harley-Davidson" motociklu?" Mihails Roždestvenskis šajā lakoniskajā vārdu kaujā uzvarēja. Papildu viņam tiks piešķirti 5 000 eiro ceļa izdevumu segšanai un atbilstošs ekipējums, lai iemūžinātu katru sapņu brauciena kilometru.

"Uzvara mani ļoti iepriecināja un arī pārsteidza. Kad uzzināju par iespēju laimēt sapņu braucienu, es padomāju – kāpēc gan ne?! Nekas nav neiespējams. Es domāju pavadīt savu divu nedēļu sapņu braucienu ASV – "Harley-Davidson" dzimtenē, bet tas vēl nav simtprocentīgi pieņemts lēmums. Ceļošu kopā ar kādu no draugiem," smaidot stāsta Mihails.

"Harley-Davidson" projekts "Discover More" norisinās jau trešo gadu pēc kārtas. Šī projekta mērķis ir veicināt moto braucējus atklāt arvien jaunus ceļojumu maršrutus ar "Harley-Davidson" tūrisma motocikliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!