Foto: Publicitātes foto

Jēkabpilī atvērts "Toyota" autorizētā pārstāvja Latvijā SIA "Laluna" autocentrs , kas ir pirmais šīs auto markas salons šajā reģionā. Jaunajā auto centrā būs iespējams iegādāties visu modeļu "Toyota" markas automašīnas, tai skaitā pašus jaunākos modeļus – "Camry", "RAV4' un "Corolla", kas drīzumā nonāks auto tirgū.

"Laluna" nodrošinās auto regulāro apkopju servisu, garantijas un pēcgarantijas remontu salonā pirktajām un iepriekš iegādātām "Toyotas" markas automašīnām neatkarīgi no iegādes laika un vietas.

Jaunā "Toyota" pārstāvniecība atrodas Jēkabpils pilsētas centrā. Autosalona izveidē investēti vairāk nekā 300 000 eiro. Servisa centra ēka 790 kvadrātmetru platībā pārbūvēta un iekārtota atbilstoši "Toyotas" noteiktajiem standartiem, un to raksturo viegls un gaišs interjers.

""Toyota" ir autobraucēju vidū iecienīts zīmols gan privātajā, gan komerctransporta klientu segmentā. 2017. gadā "Toyota" bija visstraujāk augošais Latvijā pārdoto auto zīmols, ieņemot 13% no kopējā auto tirgus, un savas pozīcijas turpina nostiprināt arī 2018. gadā," stāsta jaunās pārstāvniecības "Laluna" direktore Katrīna Salzirne.

"Jauna "Toyota" dīlera centra atvēršana Jēkabpilī ir nozīmīgs notikums ne viena Latvijas auto tirgus dažādošanā, bet arī Zemgales reģionam kopumā, jo tas palielinās nodokļu ieņēmumus un nodrošinās jaunas darbavietas. Ieguvēji būs gan jaunu automobiļu pircēji, gan esošo īpašnieki, jo automašīnas iegādei un aprūpei vairs nebūs jāmēro ceļš uz Rīgu. Tāpat jauna spēlētāja ienākšana tirgū vērtējama pozitīvi arī no konkurences palielināšanas un servisa kvalitātes celšanas viedokļa," stāsta SIA "Pilna Servisa Līzings" valdes loceklis Māris Salzirnis.

SIA "Pilna Servisa Līzings" ir SIA "Laluna" mātes uzņēmums, kas jau kopš 2001. gada darbojas autoparka vadības, apkalpošanas un pilna servisa nomas segmentā. Sadarbībā ar "Pilna Servisa Līzingu" pilna servisa nomas pakalpojumi tiks nodrošināti arī Jēkabpils un tā reģiona klientiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!