Foto: Publicitātes foto

Nākamajā nedēļas nogalē pēc Jāņiem, 1. un 2. jūlijā, norisināsies gada galvenais "Youngtimer" automobiļu pasākums "Youngtimer Rally Liepāja 2017", kuru organizē Latvijas Antīko automobiļu klubs.

Jau agrā jūlija sestdienas rītā pie koncertzāles "Lielais Dzintars" sāksies dalībnieku reģistrācija, kam sekos pasākuma atklāšana, instruktāža, intervijas ar dalībniekiem un citas aktivitātes.

Organizatori ir parūpējušies par lielisku rallija sākumu – pirmais posms būs turpat Liepājas centrā. Ar parādes braucienu caur Liepāju arī noslēgsies aktivitātes pilsētā, un dalībnieki dalīsies divos maršrutos – uz regularitātes ralliju pa grants ceļiem vai foto orientēšanās braucienu un kultūras programmu pa Liepājas un tās rajonu un Lietuvu.

Pasākuma pulcēsies 30 klasisko auto ekipāžas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas ar dažādiem interesantiem spēkratiem, sākot ar padomju ražojuma modeļiem līdz pat klasiskajiem "Porsche", SAAB, "Triumph" un "Opel" modeļiem.

Regularitātes rallija posmi norisināsies Liepājas apkaimē, iekļaujot arī jau populāros ERČ un LRČ rallija posmus. Pēc pusdienu pauzes turpināsies gan foto orientēšanās, gan regularitātes rallijs. Pirmā diena noslēgsies "Plateliai" jahtklubā.

Svētdienā, 2. jūlijā, cīņa par punktiem sāksies no jauna, jo otrā diena būs kā atsevišķs posms "Youngtimer Rally" un "Krown" čempionātā. Pasākums noslēgsies ar diviem sinhronās regularitātes posmiem visiem dalībniekiem Karostā un apbalvošanu "Red Sun Buffet" Liepājas pludmalē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!