Foto: Publicitātes foto
Automašīnas salons – cik kopts un uzturēts tas ir – var daudz pavēstīt par spēkrata saimnieku. Par vienu no neiztrūkstošiem interjera elementiem daudzās mūsdienu automašīnās kļuvis arī gaisa atsvaidzinātājs, kas jo sevišķi piemērots daiļā dzimuma pārstāvēm – estētēm. Tāpēc autosportistes Karlīnes Štālas dzimšanas dienas mēnesī, martā, devām šai burvīgajai dāmai testēt "Wunder-Baum" auto gaisa atsvaidzinātājus, lai uzzinātu, kādi ir Karlīnes iecienītākie aromāti.

Testēšanas laikā Karlīnes rīcība tika nodoti četri gaisa atsvaidzinātāji: divi šķidrie ("Sport" un "Vanilla") un divi sausie ("Lady" un "Vanilla"). Par savu favorītu Karlīne atzina šķidro gaisa atsvaidzinātāju ar vaniļas aromātu, jo arī ikdienā iecienījusi saldus aromātus: "Smaržas, ko lietoju ikdienā, parasti ir diezgan saldas, tāpēc likumsakarīgi arī savā automašīnā izvēlos saldu aromātu. Priekšroku gan dodu šķidrajiem auto gaisa atsvaidzinātājiem, jo pudelītes dizains mani uzrunā daudz vairāk, nekā eglīte – tas ir estētiskāks, un nepieciešamības gadījumā to var arī ērti noņemt no spoguļa. Pats galvenais, lai manā automašīnā smarža nav uzbāzīga."

Viennozīmīgs gan nav Karlīnes uzskats par to, ka katrā automašīnā būtu nepieciešams gaisa atsvaidzinātājs. Līdzīgi, kā ne visi cilvēki lieto parfīmus ikdienā, iespējams, viņiem nav vēlme pēc papildus sajūtu radīšanas, automašīnā lietojot gaisa atsvaidzinātāju.

Pēc kādiem principiem pazīstamā autosportiste izvēlas smaržas pati sev? Karlīne atzīst, ka ir apveltīta ar ļoti mainīgu dabu, tāpēc arī viņas smaržu izvēle ir pakļauta nemitīgām pārmaiņām: "Ir periodi, kad pieturos pie viena vai otra zīmola, bet kopumā man patīk izmēģināt jaunas lietas, un to varu attiecināt arī uz smaržām, kuras izvēlos ikdienā. Arī piedaloties sacensībās, vienmēr iesmaržojos."

Vidējais automašīnas gaisa atsvaidzinātāju kalpošanas periods ir sešas līdz astoņas nedēļas. Pavasarī aromterapijas speciālisti iesaka lietot aromātus, kuros jūtama eikalipta un citrusa notis, jo tie lieliski kalpos gan kā emocionāls, gan fizisks imunitātes stiprinātājs organismam pēc garā ziemas perioda.

Konkurss lasītājiem. Starp pareizi atbildējušiem tiks izlozēts "Wunder-Baum" auto gaisa atsvaidzinātāju komplekts.
$quiz_address = "raimonds.zandovskis@delfi.lv"; $subject = "Wunder-Baum $A"; include "/www/htdocs/auto/includes/articleincludes/formstart.inc"; ?>

Kāda īpašība nepiemīt "Wunder-Baum" auto gaisa atsvaidzinātājiem?
"Wunder-Baum" ir pirmie, kas ieviesa šo produktu.
Darbojas uz ēterisko eļļu bāzes.
Iecienītākais aromāts Latvijas vīriešu vidū – vaniļa.
include "/www/htdocs/auto/includes/articleincludes/formend.inc"; ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!