Latvijas filmu studija "Robyworks" ir radījusi jau kārtējo iespaidīgo drifta video, kas ātri vien guvis plašu popularitāti sociālajos tīklos. Šoreiz stāsts ir par Eiropas čempionāta "Drift Allstars" posmu Rīgā, kas Biķernieku trasē tika aizvadīts augusta pirmajā nedēļas nogalē.

Īsfilmas nosaukums ir "It's Riga baby", un tās ievadā ir drifta braucējs Jānis Eglīte, kurš pa Daugavu stūrē kuteri ar dejojošām daiļavām uz tā. Tālāk pēc Rīgas naktsdzīves seko "Drift Allstars" dalībnieku brauciens pa Rīgas ielām (tas notika policijas eskorta pavadībā) un spēkratu ekspozīcija Rātslaukumā.

Tālāk "It's Riga baby" jau atspoguļo pašas drifta sacensības Biķernieku trasē. Un jau atkal šis video neliek vilties ar režijas, operatoru un montāžas darbu, kas ir nostrādāts nevis vienkārši profesionāli, bet patiesi perfekti.

Atgādinām, ka šī filmu studija par Latvijas drifta tēmu interesentus priecēja ar "Biķernieku raganas leģendas" video un arī Kristapa Bluša driftu ar 1000 zirgspēku jaudīgo BMW Liepājas ostā.

Tuvākajā laikā drifta cienītājus Biķerniekos sagaida divi pasākumi: 27. augustā notiks Latvijas un Igaunijas drifta kausa posms, bet 3. septembrī – labāko ASV un Eiropas drifteru sacīkstes par godu "HGK" komandas 10 gadu jubilejai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!