Foto: Publicitātes foto
"Kia Sportage" ir ne tikai viens no "Kia" zīmola pieprasītākajiem modeļiem, bet arī skaistākajiem – tā lēma konkursa "TopGear godalga 2015" žūrija, piešķirot "Kia Sportage" titulu "Gada skaistākais auto".

Konkurss "TopGear godalgas 2015" šogad norisinājās otro reizi – 17 ekipāžas 3. oktobrī startēja Viļņā, lai sešu dienu laikā veiktu vismaz 1 300 kilometru un jau 9. oktobrī Tallinā sveiktu uzvarētājus.

Žūrija 15 cilvēku sastāvā, pārstāvot "TopGear" Baltijas izdevumus, žurnāla lasītājus un nozares ekspertus, lēma, ka šogad titulu "Gada skaistākais auto" godam nopelnījis "Kia Sportage".

Kompaktais krosovers "Kia Sportage" ir zīmola pieprasītākais modelis Eiropā, tostarp Latvijā. Pavasarī Ženēvas auto izstādes ietvaros "Kia" prezentēja "Sportage" uzlaboto versiju, kas lepojas ar nelieliem, bet pamanāmiem uzlabojumiem virsbūves un salona dizainā un piedāvāto materiālu klāstā.

Jaunais "Kia Sportage" tagad pieejams arī Latvijā pie "Kia" oficiālajiem pārstāvjiem, kur tā cena ir no 15 990 eiro.

Latvijā gada pirmajos deviņos mēnešos "Kia" pārdošanas apjoms sasniedzis 600 vienību, ierindojot zīmolu pieprasītāko automašīnu topa sestajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!