Foto: Publicitātes foto

Krievijas kompānija "Marussia Motors" pārtrauks darbu pie visiem saviem projektiem. Krievu superauto ražotāju pamet darbinieki, no kuriem daļa pāries strādāt uz Centrālo zinātniski pētniecisko automobiļu un auto motoru institūtu (NAMI), vēsta vietējie mediji ar atsauci uz avotu kompānijā.

"Marussia Motors" plāno arī pamest savas ražotnes telpas. Gaidāms, ka turpmāk kompānija, kuras liktenis pagaidām nav zināms, atradīsies NAMI telpās.

Tāpat tiek mēļots, ka atlaistajiem "Marussia Motors" strādniekiem nav izmaksātas algas par pēdējiem diviem darba mēnešiem. Kā atklāj viens no bijušajiem darbiniekiem, tad "Marussia Motors" prezidents Nikolajs Fomenko sastrīdējies ar projekta "Kortežs" vadību, bet investīcijas kompānijā nav ieplūdušas kopš pagājušā gada.

Atgādinām, ka pirms kāda laika tika ziņots, ka "Marussia Motors" kļuvis par dalībnieku projektā "Kortežs", kā ietvaros plānots izstrādāt automobiļus Krievijas prezidentam un valdībai. Tāpat tika solīts šo spēkratu civilās versijas piedāvāt brīvā tirdzniecībā. Gada sākumā "Marussia Motors" publiēja pirmās ilustrācijas ar topošajiem automobiļiem, kuriem ražošanā vajadzēja nonākt 2018. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!