Foto: Publicitātes foto

2014. gadā sūdzību skaits, kas nonāk autoražotāja "AvtoVAZ" rīcībā jauno automobiļu pirmo trīs mēnešu ekspluatācijas laikā, no "Lada Priora" automobiļu īpašniekiem sarucis 2,3 reizes salīdzinājumā ar gadu iepriekš, preses paziņojumā lepojas Krievijas autoražotājs.

Pērn uz katru tūkstoš pārdotajiem "Lada Priora" automobiļiem tika saņemtas 65 sūdzības par kvalitāti, kamēr 2013. gadā ar pretenzijām pie ražotāja vērsās 150 no tūkstoša "Lada Priora" modeļa īpašnieku.

Kā apgalvo pats "AvtoVAZ", tad "Lada Priora" īpašnieku apmierinātība ar kvalitāti augusi pēc pārnesumkārbas sinhronizatoru resursa palielināšanas, kā arī elektrisko sistēmu (ģeneratora, logu pacēlāju un audio sistēmas skaļruņu) uzticamības paaugstināšanas.

"Lada Priora" tika modernizēta 2013. gada rudenī. Modelis ieguva jauna dizaina buferus, radiatora dekoratīvo režģi, priekšējos lukturus un uzlabotu interjeru. No 2014. gada "Lada Priora" tiek komplektēta ar jaunas konstrukcijas mehānisko pārnesumkārbu.

"AvtoVAZ" piedāvā "Lada Priora" modeli ar sedana, hečbeka vai universāļa virsbūvi. Automobilim pieejams 1,6 litru benzīna motors ar 98 vai 106 zirgspēku jaudu atkarībā no versijas. Krievijā "Lada Priora" maksā no 435 tūkstošiem rubļu (7 560 eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!