Luksusa limuzīnu ražotājs "Maybach" pieaicinājis fotogrāfu Deividu Lašapelu (David LaChapelle), lai radītu tās aktuālajiem un klasiskajiem modeļiem veltītus mākslas foto, kas tiks eksponēti dažādās galerijās un muzejos visā pasaulē.

Mākslas fotogrāfijas tapušas ar diviem atsevišķiem motīviem – luksusa izrādīšana un Berlīnes stāsti. Pirmajā gadījumā izmantots aktuālais "Maybach Zeppelin 62" limuzīns, kas tika prezentēts šāgada pavasarī Ženēvā. Savukārt Berlīnes stāstu ietvaros iemūžinātas orģijas 30.gadu stilā ar klasisko "Maybach Zeppelin DS 8".

Kā saistītājā preses paziņojumā norāda "Maybach" zīmola pārvaldnieks Patriks Marinofs, tad autoražotājs ir pagodināts, ka Lašapels sev raksturīgajā stilā interpretējis "Maybach" zīmolu.

Deivids Lašapels, kura pirmā fotogrāfija tapusi sešu gadu vecumā, par savu mākslas ikonu vienmēr dēvējis Mikelandželo. Pirmā darbavieta fotogrāfam bijis žurnāls "Interview", kur strādāt viņu uzaicinājis Endijs Vorhols. Kopš 1987.gada Lašapels sadarbojas ar tādiem izdevumiem kā "Vanity Fair", "Vogue", "The Rolling Stones" utt.

Piedāvājam noskatīties video ar Lašapela "Maybach" mākslas fotogrāfiju tapšanas procesu. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!