Foto: F64
Sākot ar šāgada janvāri, Latvijas Samariešu apvienības (LSA) Ārstu medicīniskā komisija, kas atrodas CSDD ēkā, Bauskas ielā 86, strādā katru darba dienu no plkst.9.30 līdz 17.30. Komisijas jaunais darba laiks ir pielāgots CSDD darba laikam, un tas ļaus četras reizes palielināt apkalpoto klientu skaitu.

"Mēs vēlējāmies uzlabot mūsu servisu un īpaši esam domājuši par citu Latvijas pilsētu un reģionu iedzīvotājiem, jo tagad ikviens iedzīvotājs var paspēt atbraukt un iziet komisiju darba dienas laikā," stāsta Ārstu medicīniskās komisijas vadītāja Māra Šetlere.

Medicīniskā komisijā šobrīd vairs nav jāstāv garās rindās. Vidēji uzziņas iegūšanai būs jāpatērē tikai 30 minūtes. Papildus ieguvums ir arī tas, ka informācija par derīgu medicīnisko uzziņu tiek ievadīta CSDD datu bāzē.

Līdz šim LSA medicīniskā komisija gada laikā izsniedza vidēji 3000 medicīnisko uzziņu. Komisijā strādā septiņu dažādu specialitāšu ārsti – terapeits, ķirurgs, psihiatrs, narkologs, acu ārsts, neirologs un otorinolaringologs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!