Foto: Publicitātes attēli

"Mitsubishi Motors" korporācijas (MMC) izstrādātā "Smartphone Link Display" audio sistēma (SDA) būs pielāgota gan "Google" mobilajai platformai "Android Auto", gan "Apple Car Play", informē uzņēmumā.

Kā pirmie ar šo sistēmu tiks aprīkoti 2016.gada "Pajero" modeļi, kuri tirdzniecībā Eiropā nonāks jau šovasar, un plānots, ka pakāpeniski tā tiks integrēta arī pārējos "Mitsubishi" markas automobiļos.

SDA sistēma ļauj lietotājam no "Android" vai "Apple" telefoniem pieslēgties automobiļa ekrānam, izmantojot USB kabeli. Šī sistēma ir izstrādāta tā, lai tā būtu parocīga un droša autovadītājam. To iespējams aktivizēt ar skārienjutīgā ekrāna palīdzību vai ar balss komandas palīdzību.

"Smartphone Link Display" audio sistēmas priekšrocības ļaujot piekļūt navigācijai un citām aplikācijām, kas pieejamas viedtālruņos, kā arī zvanīt un saņemt zvanus, sūtīt un saņemt īsziņas un klausīties mūziku.

Japāņu auto ražotājs prognozē, ka turpmāk, pateicoties SDA sistēmai un iespējai pielietot aktuālākās kartes, kas ir pieejamas viedtālruņos, automobiļos iestrādātās navigācijas sistēmas kļūs liekas.

"Mitsubishi" oficiālais importētājs Latvijā ir SIA "MML Imports".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!