Foto: LETA
Tradicionālajā motosezonas atklāšanas parādē Rīgā piedalījušies 3,5 - 4 tūkstoši motobraucēju, pastāstīja Latvijas motoklubu asociācijas (MCA) pārstāvis Arnis Blodons.

Parādē piedalījušies arī visi MCA pārstāvētie motoklubi, kā arī citi, kas nav asociācijā. Kopskaitā motobraucēju parādē piedalījušies 30 - 35 motociklistu klubi, lēsa Blodons. Patlaban

Motobraucēju parāde Rīgā noritējusi bez starpgadījumiem, informēja Valsts policijā (VP).

Jau vēstīts, ka motobraucēju parāde sākās plkst.13 pie tirdzniecības centra "Mols". Motobraucēji devās maršrutā pa Salu tiltu, Mūkusalas ielu, Raņķa dambi, Vanšu tiltu un caur Pils laukumu nonāca 11.novembra krastmalā.

Tur ar izklaides un kultūras programmu, kurā iekļauti gan paraugdemonstrējumi, gan motociklu demonstrācija, līdz plkst.18 turpināsies sezonas atklāšanas svētki.

"Pagājušajā gadā motosezonā pulcējās ap 5000 motociklu un arī šogad sagaidām lielu motobraucēju atsaucību. Pasākums, kuram starts tiek dots pie "Mola", jau kļuvis par tradīciju, kas moto entuziastu aprindās tiek gaidīts ar ilgu un rūpīgu gatavošanos," iepriekš pauda Arnis Blodons .

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!