Foto: Publicitātes foto

"MV Agusta" motociklus tuvākajā nākotnē varēs iegādāties arī "Mercedes-Benz" autosalonos. Eiropā šāda iespēja būs 127 dīlercentros, "Brutale 800" modeļa prezentācijā paziņojis "MV Agusta" prezidents Džovanni Kastiljoni.

Tādējādi "Mercedes-Benz" vēlas spēcīgāk konkurēt ar BMW, kura motocikli ir plaši pazīstami visā pasaulē, kā arī ar "Audi", kas šādu pašu iemeslu dēļ iegādājies "Ducati" motociklu marku. Ņemot vērā, ka "MV Agusta" ir mazāk pazīstams nekā BMW vai "Ducati", tieši ar to eksponēšanu "Mercedes-Benz" automobiļu salonos plānots veicināt to popularitāti.

"Mercedes-AMG GmbH" kļuva par "MV Agusta" līdzīpašnieku 2014. gada beigās. Ar šādu soli "Mercedes-Benz" vēlas ne tikai līdzīgi konkurēt ar "Audi" un BMW, bet arī piesaistīt markai jaunus klientus. Pirms tam "Mercedes-Benz" sadarbojās ar "Ducati", bet šo motociklu marku 2012. gadā "Audi" iegādājās par 900 miljoniem eiro.

2015. gada rudenī notikušajā Frankfurtes autoizstādē "MV Agusta" prezentēja kopā ar "Mercedes-AMG" izstrādāto "F3 800" motocikla speciālo modifikāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!