Foto: Publicitātes foto

"Nissan" importētājs Ziemeļvalstīs un Baltijas valstīs "Nissan Nordic Europa" atzinis SIA "Norde" par labāko "Nissan" dīleri Baltijas valstīts 2016. finanšu gadā.

Katru gadu "Nissan Nordic Europe" organizē "Nissan Drive" pasākumu tā dīleriem. Šī pasākuma laikā tiek atzīmētas finanšu gada beigas, apkopoti rezultāti un sniegts ieskats nākotnē, nosaukti labākie "Nissan" dīleri katrā valstī un reģionā, kā arī apbalvoti labākie "Nissan" dīleru darbinieki.

Labākā "Nissan" dīlera apbalvojums tiek piešķirts tam dīlerim, kas lieliski izprot "Nissan" zīmolu un zina, kā izcelt zīmolu mazumtirdzniecības vidē, ir nodrošinājis atbilstību zīmola prasībām un izcilus darba rezultātus, tirdzniecības apjomu un klientu apkalpošanu.

Šogad "Nissan Nordic Europe" par labāko "Nissan" dīleri Baltijas valstu reģionā atzina "Nissan" dīleri no Latvijas – SIA "Norde". Šim dīlerim ir arī visilgākā sadarbības vēsture ar "Nissan" Latvijā – "Norde" kā "Nissan" dīleris Rīgā darbojas jau kopš 1999. gada.

""Norde" šobrīd var atskatīties uz diezgan ilgu, aizraujošu un, varētu teikt, raibu periodu lielajā "Nissan" saimē. Nissan dīlera tiesības "Norde" ieguva vēl pagājušajā gadsimtā – 1999. gadā –, un tirdzniecību uzsāka pagaidu, mazā, iestiklotā angāriņā ar sešām automobiļu eksponēšanas vietām un apmēram padsmit cilvēku sastāvu, ieskaitot mehāniķus," atceras "Norde" vadītājs Dainis Bremze.

"Pa šiem gadiem esam piedzīvojuši gan kāpumus, gan kritumus, gan pieauguši līdz modernam "Nissan" jaunākās koncepcijas dīlera autocentram paša Rīgas vidū. Arī sastāvā ziņā ir bijis gan kvantitatīvs, gan kvalitatīvs pieaugums, un darbam "Norde" ir pievienojušies arī abi mani dēli – Gints un Didzis. Gints savu piederību "Norde" pieteica caur autosportu, kā "Norde Racing Team" autosportists, un šobrīd kopā ar vecāko brāli Didzi, kas iepriekš ilgus gadus ir mācījies un strādājis Amerikā, atgriezies "offroad" sacensībās, startējot "Norde Expedition Team" ar speciāliem "offroad" sagatavotiem "Nissan Patrol"," norāda "Norde" vadītājs.

"Arī es pats esmu veiksmīgi septiņus gadus startējis "offroad" sacensībās ar "Nissan Patrol". Šī brīnišķīgā iespēja profesionāli būt kopā ar "Nissan" lieliskajiem auto, sniedz brīnišķīgu iespēju gūt fantastiskas sajūtas un adrenalīnu ekstrēmos braukšanas apstākļos, pierādīt savu varēšanu, saliedēt kolektīvu un uzkrāt enerģiju, pozitīvas emocijas, prasmes un zināšanas par "Nissan" automašīnām kopumā – automašīnām, kuras mēs pārdodam un remontējam," stāsta Dainis Bremze.

"Apvienojot manu ilggadējo pieredzi un jauniešu zināšanas, mūsdienīgo pasaules redzējumu, un, protams, rūpīgu komandas ikdienas darbu, "Norde" 2016. finanšu gadā ir izdevies izcīnīt šos augstos "Labākā Nissan dīlera Baltijas valstīs" un "Labākā Nissan pēcpārdošanas apkalpošanas dīlera Baltijas valstīs" titulus. Lielu paldies vēlamies pateikt arī visai lielajai "Nissan" saimei par veiksmīgiem un atraktīviem automobiļu modeļiem – "Qashqai", "X-Trail", "Juke" un citiem, un labo skolu, ko esam guvuši, sadarbojoties ar "Nissan". Gribētu novēlēt mums visiem kopā kļūt vēl stiprākiem pasaules tirgos, izbaudīt vēl daudz veiksmes stāstu un, protams, laimi personīgajā dzīve," rezumē "Norde" vadītājs Dainis Bremze.

Pēc apbalvojuma piešķiršanas Marguss Miks, "Nissan Nordic Europe" vadītājs Baltijas valstīs, teica: "Slavenais futbolists – Pele ir teicis: "Veiksme nav nejaušība. Veiksme ir smags darbs, neatlaidība, mācīšanās un ziedošanās. Bet galvenokārt tā ir mīlestība pret to, ko darāt vai mācāties darīt." "Norde" komandas koncentrēšanos uz rezultātu un apņēmību mēs esam apbrīnojuši jau daudz gadu garumā."

Latvijā šobrīd ir četri "Nissan" dīleri – SIA "Norde" Rīgā, SIA "Skandi Motors" Rīgā un Liepājā un SIA "Tehauto Latgale" Daugavpilī.

2016. finanšu gadā Latvijā pavisam tika pārdoti 1 463 jauni "Nissan" automobiļi, markai Latvijā nodrošinot vienu no lielākajām tirgus daļām Eiropā. Nissan ar 17,1% tirgus daļu 2016. finanšu gadā bija jaunu automobiļu zīmols numur viens pircēju - privātpersonu segmentā, privātpersonām 2016. finanšu gadā iegādājoties 813 jaunus "Nissan" automobiļus.

"Nissan Qashqai" joprojām ir veiksmes stāsts Latvijā – jau otro gadu pēc kārtas tas ir vispirktākais jaunais automobilis Latvijā. 2016. finanšu gadā "Nissan" dīleri Latvijā pārdeva 782 jaunus "Nissan Qashqai", "X-Trail" saglabājot otro vietu ar 251 pārdotu jaunu automobili.

2017. finanšu gadā "Nissan" Latvijas tirgū laidīs klajā pilnīgi jauno "B" segmenta hečbeku – "Nissan Micra"; uzlaboto krosoveru segmenta līderi – modernizēto "Qashqai" un tā lielo brāli – atjaunināto "X-Trail", kā arī jauno, 100% elektrisko "Nissan Leaf".

Savukārt "Nissan" vieglo komercautomobiļu klāstu Latvijā tikko ir papildinājis jaunais vidējā izmēra furgons "Nissan NV300", kas piedāvā tirgū plašāko – piecu gadu vai 160 000 km ražotāja standarta garantiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!