Itāliešu superauto ražotājs "Pagani" publicējis video, kurā stāsta par "Huayra Pearl" superauto restaurāciju – šīs modifikācijas spēkrats bija izgatavots tikai vienā eksemplārā. Autoražotājs ne tikai saremontēja, bet pat uzlaboja samērā nopietnā avārijā cietušo superauto.

Unikālais "Pagani Huayra Pearl" avarēja pagājušā gada vasarā Parīzē, kad pie "Four Seasons Hotel George V" viesnīcas autovadītājs nenovaldīja jaudīgo spēkratu, saslīdēja ar to un aizķēra ielas malā stāvošu "Peugeot".

Pēc neoficiālas informācijas, unikālais "Pagani" superauto pieder kādam uzņēmuma klientam no Saūda Arābijas.

Video sižetā pēc avarējušā automobiļa avārijas par tā izcelsmi un īpatnībām stāsta pats kompānijas radītājs un vadītājs Horācijs Pagani. Atšķirībā no oriģinālā modeļa atjaunotais "Pagani Huayra Pearl" ieguvis jauna dizaina virsbūves aerodinamiskos elementus.

"Pagani Huayra Pearl" tika prezentēts pagājušā gada pavasarī. No standarta "Huayra" unikālā "Pearl" versija atšķiras ar dažādiem virsbūves elementiem, tostarp aizmugurējo antispārnu "Zonda S" modifikācijas stilā.

Prezentējot šo automobili, "Pagani" neatklāja detalizētāku informāciju par "Pearl" versijas tehniskajiem raksturlielumiem. Tomēr šobrīd publicētajā video autoražotāja vadītājs atklāj, ka "Pearl" pamatā izmantota tehnika no ekstrēmās "Huayra BC" versijas. Tādējādi šis superauto ir aprīkots ar 750 zirgspēku jaudīgu sešlitru V12 biturbo dzinēju un septiņpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!