Foto: Publicitātes foto
Portāls "Delfi" sadarbībā ar "Audi" oficiālo importētāju Latvijā un Lietuvā "Moller Baltic Import SE" piedāvā radošo konkursu "Mans Audi stāsts", kura uzvarētājam būs ekskluzīva iespēja būt vienam no 500 viesiem Biķernieku kompleksajā sporta bāzē notiekošajā "Audi sportscar experience" pasākumā un pašam pie stūres izbraukt ar jauno "Audi R8" superauto un dažādiem "RS" sērijas spēkratiem.

Radošajā konkursā "Mans Audi stāsts" savus pietiekumus drīkst iesniegt jebkādā no sev vēlamajiem risinājumiem un formātiem – tā var būt motivācijas vēstule, video vēstījums, dziesma, fotokolāža vai prezentācija. Galvenais ir pēc iespējas radošāk paust savu kaislību pret sportiskiem automobiļiem un vēlmi izmēģināt autosporta pieredzē balstīto "Audi R" un "RS" modeļu potenciālu Biķernieku trasē. Turklāt konkursa pretendentam nav obligāti jābūt "Audi" automobiļa īpašniekam.

Konkursā var piedalīties līdz 7. augustam (ieskaitot), sūtot savus pieteikumus uz e-pasta adresi autozinas@delfi.lv. Uzvarētājs tiks paziņots 11. augustā un tiks "Delfi" un "Moller Baltic Import SE" pārstāvju izvēlēts, ņemot vērā pieteikuma saturu, radošo risinājumu un noformējumu.

Uzvarētājam būs iespēja "Audi sportscar experience" pasākumā piedalīties 15. augustā.

Lai piedalītos konkursā, pretendentam jābūt vismaz 25 gadus vecam – šāds nosacījums ir saistībā ar "Audi sportscar experience" dalībnieku atbildības apdrošināšanu. Tāpat jums jābūt derīgām B kategorijas autovadītāja tiesībām.

Jau ziņots, ka veselas astoņas dienas augustā Biķernieku kompleksajā sporta bāzē norisināsies vērienīgs "Audi sportscar experience" pasākums, kāds Latvijā nebija bijis jau vairāk nekā 10 gadu. No 8. līdz 18. augustam Biķernieku trasi pierūcinās 20 jaunie "Audi R8" superauto, kā arī citi šīs markas jaudīgākie – "RS" sērijas – spēkrati.

"Audi" sportiskos modeļus šajās dienās kopumā izmēģinās aptuveni 500 lūgto viesu no Latvijas un Lietuvas – tie būs ne tikai esošie klienti un mediju pārstāvji, bet arī potenciālie pircēji un "Audi" pārstāvniecības sadarbības partneri. Braucējiem instruktāžas un atbildes uz visiem interesējošajiem jautājumiem sniegs "Audi" mācībspēki no Vācijas.

Vairāk informācijas par "Audi Sport" modeļiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!