Foto: Publicitātes foto

Britu autoražotājs "Aston Martin" slēgtā pasākumā prezentējusi jauno superauto, kas izstrādāts sadarbībā ar kompāniju "Red Bull". Pasākums, kurā aptuveni divsimt cilvēku izteica vēlmi iegādāties jauno superauto, notika Monako. Tikai ir viena problēma – plānotais jaunā superauto izlaides apjoms ir tikai 100 vienību.

Uz ekskluzīvo "Aston Martin" un "Red Bull" pasākumu bija aicināti, piemēram, "Aston Martin One-77" un "Vulcan" spēkratu īpašnieki. Pasūtinājumi britu autoražotāja un F-1 komandas kopīgajam superauto tiks pieņemti no jūnija. Visiem interesentiem būs jāieskaita pirmā iemaksa 330 tūkstoš eiro apmērā, kamēr šī superauto kopējā cena ir 3,3 miljoni eiro.

Gaidāms, ka pirmie jaunā superauto eksemplāri pie klientiem nonāks tikai 2018. gada beigās.

"Aston Martin" un "Red Bull" par kopīgu darbu pie "jaunas paaudzes hiperauto" paziņoja martā. Pie automobiļa izstrādes darbosies arī "Williams", "McLaren" un "Red Bull" F-1 bolīdu radītājs Edrians Ņūijs un "Aston Martin" galvenais dizaineris Mareks Reihmans.

Plānots, ka "Aston Martin" un "Red Bull" kopējais superauto būs konkurents tādiem spēkratiem kā "McLaren P1 GTR" un "Ferrari FXX K".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!