Foto: Publicitātes foto
Virsbūve pilnībā no oglekļa šķiedras, kas ir papildus opcija jau tā miljonu eiro dārgajam "Pagani Huayra" superauto, maksā 112 500 eiro, liecina izdevuma "The Supercar Kids" publicētais šī itāliešu superauto papildus aprīkojuma cenrādis.

Tomēr iespaidīgas cenas ir arī citām papildus aprīkojuma pozīcijām. Piemēram, bremžu skavu nokrāsošana individuāli izvēlētā tonī maksās 3 750 eiro, bet aizmugurējie t.s. parkinga sensori un atpakaļskata videokamera maksās attiecīgi 1 500 un 4 900 eiro. Salona dekoratīvo apdares paneļi no titāna sakausējuma maksās 7 900 eiro, bet riteņu diski "Zonda R" stilā – 5 900 eiro.

Vislētākās pozīcijas "Pagani Huyara" papildus aprīkojuma sarakstā ir krāsainā drošības josta, kas klientam izmaksās 850 eiro, bet par 900 eiro var dabūt nelielu uzliku (t.s. spliteri) priekšējam buferim no oglekļa šķiedras.

Atgādinām, ka "Pagani Huayra" ir "Zonda" superauto pēctecis, kas aprīkots ar 700 zirgspēku jaudīgu sešlitru V12 dzinēju un septiņpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu. Līdz 100 km/h šis itāliešu superauto paātrinās 3,3 sekundēs un maksimāli sasniedz 370 km/h. Automobiļa cena ir miljons eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!