Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē, 16. un 17. septembrī, Biķernieku trasē norisināsies ilgi gaidītais FIA pasaules rallijkrosa čempionāta posms "Neste World RX of Latvia". Sacensību dienās muzejs būs atvērts līdz pat pulksten 20 un ieeja "Neste World RX of Latvia" apmeklētājiem, uzrādot derīgu sacensību aproci, būs par puscenu.

Tā ir iespēja pēc sacensību braucieniem vakaru turpināt motorizētā atmosfērā, apskatot Rīgas Motormuzeja seno spēkratu kolekcijas, kā arī izmēģināt jauno "Lattelecom" virtuālās realitātes stendu. Šeit ikviens muzeja apmeklētājs var iesēsties īstā sporta automašīnas krēslā, uzlikt autobraucēja ķiveri un nokļūt 360 grādu virtuālajā realitātē – Reiņa Nitiša vadītā rallijkrosa auto, kas traucas pa Biķernieku trasi. Stends atrodas muzeja otrajā stāvā motoru sporta ekspozīcijā.

CSDD aicina interesentus ienākt arī Motormuzeja un Biķernieku trases aktivitāšu teltī rallijkrosa sacensību fanu zonā. Šeit būs iespēja izbraukt miniatūru Biķernieku rallijkrosa trasi ar elektriski vadāmiem auto modeļiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!