Kā jau pieraksts ik gadu, Latvijas “SAAB” klubs rīko lielo vasaras pasākumu un jau šajā nedēļas nogalē aicina visus “SAAB” auto fanus uz “Trokīs Ryucīns” Latgalē. Tas būs trakulīgs, azartisks, karsts pasākums Latgalē divu dienu un vienas nakts garumā. Latgale ir skaista jebkurā gada laikā, bet īpaši vasarā, tāpēc klubs vēlas, lai apmeklētāji izbauda šī novada burvību un pirmatnējumu tieši vasaras plaukumā.
Īss pasākuma gaitas apraksts:

11.jūlijs – “Trokīs ryucīns” orientēšanās brauciens ar startu Rēzeknē, kura gaitā dalībnieki varēs izvēlēties sev vēlamo formātu – nesteidzīgi apceļot organizatoru piedāvātās skaistākās apkārtnes vietas un objektus vai veikt izvēles kontrolpunktu meklēšanu. No paša rīta plānota “SAAB” auto izstāde pie Rēzeknes “K-Rauta” veikala.
12.jūlijs – “Trokīs ryucīns” stafete ar organizatoru sagatavoto tehniku, kura vainagosies ar atraktīvu pasākuma dalībnieku apbalvošanu Latgaļu stilā.

Piebildīsim, ka Latvijas “SAAB” klubs ir viens no vecākajiem Latvijas auto klubiem, tas dibināts 1998.gadā ar mērķi popularizēt šo interesanto un nedaudz atšķirīgo tradīcijām bagāto automobiļu marku. Latvijas “SAAB” klubs katru gadu rīko pasākumus SAAB automašīnu cienītājiem – gan ģimeniskus izbraucienus pa Latviju, gan nelielas sacensības ziemas un vasaras autotrasēs. 2008.gada vasarā Latvijas “SAAB” klubam Starptautiskā “SAAB” klubu pasākumā izdevās Latvijā pulcēt vairāk kā 200 “SAAB” cienītājus no 16 valstīm.

Sīkāka informācija par pieteikšanos pasākumam, kā arī par “SAAB” klubu, atrodama interneta vietnē www.saabclub.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!