Foto: Publicitātes foto

No septembra durvis vēris jaunais "Škoda" pilna servisa dīlera centrs "Mūsu Auto Valmiera". Jaunajā dīlera centrā ir pieejams aktuālais "Škoda" automašīnu modeļu klāsts, kā arī "Škoda" automobiļu garantijas un pēcgarantijas auto aprūpe.

"Mūsu Auto Valmiera" ir otrais "Škoda" zīmola dīlera centrs Latvijā, realizējot izplatīšanas tīkla restrukturizāciju, kas tikta uzsākta pērnā gada rudenī.

"Lai "Škoda" kļūtu par vienu no vadošajiem un pieejamākajiem auto zīmoliem Latvijā, mēs turpināsim paplašināt dīleru tīklu visā Latvijā. Valmierā tiek atvērts pirmais pilna servisa dīleris ārpus Rīgas, kas ļaus visiem Vidzemes iedzīvotājiem un uzņēmējiem iepazīt "Škoda" automobiļu klāstu un saņemt augstvērtīgu servisu," norāda Māris Jansons, "Škoda" importētāja "Auto 100" Latvijas filiāles vadītājs.

"Turpinot paplašināt "Škoda" tīklu Latvijā, esam pulcējuši arī citus auto nozares dalībniekus pie dīleru tīkla attīstības gan Rīgā, gan Latvijas reģionos. Tuvākā gada laikā plānojam atvērt vēl vismaz divus dīleru centrus," atklāj Jansons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!