Foto: Publicitātes foto

Moto entuziastu apvienība "Streetfighters.lv" svētdien, 19. jūnijā, rīko šī gada sezonas otro "Super Sport Championship" posmu sporta kompleksā "333". Pirmais starts paredzēts pulksten 12, kad pirmajā braucienā dosies "Super Sport Street" klases braucēji.

Arī šajā posmā paredzētas septiņas klases. Kā jau minēts, šo posmu atklās "Super Sport Street" klases pirmais brauciens, kas ir jaunums šī gada sacensību ieskaitēs.

"Super Sport Championship" pirmajā posmā, kas norisinājās 1. maijā, uz pjedestāla kāpa Artjoms Veselovs (1. vieta), Jānis Priednieks (2. vieta) un Jevgenijs Prigarkins (3.vieta).

Uzreiz pēc tās sāksies "Super Sport" – ātrākās klases – pirmais brauciens, kur spraigā cīņā par kausu, pirmajā posmā, pirmo vietu izcīnīja Maris Dankerts, otrais Kalvis Margevičs un trešais Ingus Ezernieks.

Pulksten 13, sākoties "Reborn MC" čoperu sacensību braucienam, trasi pierūcinās čoperi. 1. maijā ātrākais bija Vitalijs Jelistratovs, otrajā vietā Gunars Grinbergs, bet trešajā Modris Fridenbergs.

Izklaides brauciens "Streetfighters.lv" rīkotajās sacensībās kļuvis jau leģendārs, kur, lai tiktu pie braukšanas, jāizpilda starta uzdevums, kurš līdz pat braucienam tiek turēts noslēpumā, un šis posms noteikti nebūs izņēmums.

Visplašāk apmeklētā klase atkal dos iespēju daiļā dzimuma pārstāvēm sacensties sava starpā Dāmu brauciena klasē. Šogad Izklaides braucienā laurus jau plūkuši Osvalds Azarenko (1.vieta), Gints Urbēns (2.vieta) un Kristaps Kalnozols (3. vieta). Savukārt Dāmu ieskaitē pirmā bija Lauma Šteinberga, otrā bija Laura Bīriņa, bet trešā – Maija Miglāne.

Arī visvairāk nervus kutinošākajā klasē – Moto divkaujā – noteikumi nav mainīti. Joprojām uz starta stāsies divi dalībnieki, un viņiem būs tikai viens aplis, lai pārspētu savu pretinieku. Sacensības notiek pēc izslēgšanas principa, un divi ātrākie braucēji tiksies finālā.

Arī šoreiz Divkaujas klase tiks sadalītas divās grupās – ielas braucējiem un sportistiem. Pirmajā posmā sportisti sagādāja tiešām nervus kutinošas sajūtas, cīņā par pirmo vietu, par kuru cīnījās Māris Dankerts un Kalvis Margevičs. Mārim finālā tomēr nācās piekāpties un uz pjedestālā augstākā pakāpiena kāpa Kalvis Margevičs. Moto divkauja "Street" klasē pirmais bija Gints Urbēns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!