Foto: Publicitātes foto

Līdz ar modernizēto "Volkswagen Golf" modeļa versiju tirdzniecībā Latvijā nonākusi arī atjauninātā "e-Golf" versija. No līdzšinējā jaunais "e-Golf" atšķiras ar lielāku jaudu, palielinātu nobraukuma rezervi un ievērojami plašāku pamata aprīkojuma klāstu. Šī modeļa cena Latvijā ir, sākot no 40 385 eiro.

"VW e-Golf" aprīkots ar jauno litija jona akumulatoru, kura resurss palielināts no 24,2 kilovatstundām līdz 35,8 kWh. Saskaņā ar Eiropas Jauno braukšanas ciklu (NEDC) "VW e-Golf" ar vienu akumulatora uzlādi spēj nobraukt līdz 300 kilometru distanci. Salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli, nobraukšanas distance atkarībā no braukšanas stila un ekspluatācijas palielinājusies par 50%.

Modernizētajā versijā "e-Golf" elektrodzinējs attīsta 136 zirgspēku jaudu, kas ir par 20 ZS vairāk nekā iepriekšējam modelim. Kompaktais četrdurvju elektromobilis no vietas līdz 100 km/h paātrinās 9,6 sekundēs.

Papildus tam visi klienti iegūst paplašinātu bāzes aprīkojumu, kas ietver "Front Assist" palīgsistēmu ar ārkārtas bremzēšanas funkciju gājēju uzraudzībai pilsētas vidē, multifunkcionālu stūri ar ādas apdari, kā arī "Discover Pro" informācijas un izklaides sistēmu ar žestu vadību.

"e-Golf" pēc izvēles iespējams aprīkot ar novatorisku apsildes sistēmu, kas palielina tā efektivitāti un vienlaikus arī nobraukšanas rezervi. Siltumsūkņa darbības princips, kas aizgūts no energoefektīvo ēku nozares, ļauj apsildīt automašīnas salonu, izmantojot apkārtējo gaisu un no spēka agregāta detaļām aizplūstošo siltumu. Tāpat kā citus "Golf" saimes auto, arī jauno "e-Golf" var papildināt ar četrpadsmit dažādām braukšanas palīgsistēmām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!