Foto: Delfi kolāža

Bijušā ballīšu zvēra un tagadējā jauniešu elka Raivja Raspopova glauno "Hyundai Coupe" turpina piemeklēt likstas. Jau drīz pēc šī automobiļa iegādes Raspopovs ar to avarēja pēc automazgātavas apmeklējuma, bet tagad spēkrats nonācis tirdzniecībā jau pēc kārtējās avārijas, liecina sludinājums portālā "ss.lv".

Kā rakstīts automobiļa pārdošanas sludinājumā, kas publicēts sadaļā "transports ar defektiem vai pēc avārijas", autovadītājs ar šo "Hyundai Coupe" saslīdēja un uzsitās uz apmales pie Igaunijas robežas. "Atpakaļceļu uz Rīgu mērojām saviem spēkiem, jo auto tehniski nav cietis," rakstīts sludinājuma.

Šajā negadījumā tika norauts automobiļa priekšējais buferis, salocīts motora pārsegs un nedaudz uzsista spēkrata aizmugure. Avārija esot notikusi pēc Ziemassvētkiem, jo sludinājumā rakstīts, ka pirms tam esot automobilī veikti samērā lieli ieguldījumi – uzstādīts jauns sajūga komplekts, nomainīta pusass un uzliktas jaunas riepas.

Pēc portāla "Delfi" rīcībā esošās informācijas, Raspopovs pats šo automobili pārdeva vēl 2016. gada oktobrī, tādējādi avāriju ar nu jau leģendāro "Hyundai Coupe" izraisījis, visticamāk, jaunais, 25 gadus vecais automobiļa īpašnieks.

Par sadauzīto "Hyundai Coupe", kam īpašnieks norādījis 90 procentu saglabātību, prasa 1090 eiro. Tāpat tam esot CSDD sertificētas "Lamborghini" stila durvis.
Konkrētais "Hyundai Coupe" ir trešās paaudzes modelis, kas aprīkots ar divlitru benzīna dzinēju un kas attīsta 136 zirgspēku jaudu. Šādā modifikācijā dienvidkorejiešu sportiskais auto no vietas līdz 100 km/h spēj paātrināties 9,2 sekundēs un maksimāli sasniegt 206 km/h.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!