Foto: Publicitātes foto
"Latvijas Gada motocikls 2017" apbalvošanas ceremonija jau ceturto gadu notiks 21. jūnijā, pulksten 12, tirdzniecības centrā "Mols", kurā paziņos uzvarētājus no BMW, "Harley-Davidson", "Yamaha", KTM, "CanAm"|, "Honda", "Mash", "Royal Enfield" un SWM pārstāvniecības, pasniedzot juverielmākslinieka Oļega Auzera veidoto ceļojošo balvu.

Noslēdzies ikgadējais žurnālistu un moto speciālistu balsojums un ir noskaidroti "Latvijas Gada motocikls 2017" laureāti. Balsošana notika vairākās kategorijās: galvenā balva "Latvijas Gada Motocikls 2017", otrā un trešā vieta kopvērtējumā, kā arī "Tautas balsojuma Uzvarētājs 2017". Balsojumā bija pārstāvēti 14 šī gada spēkrati no iepriekšminētajām markām.

Arnis Blodons, "Latvijas Gada Motocikls 2017" organizētājs: "Šogad izstādē apskatāmi motocikli katrs no savas nišas, tāpēc arī konkursā "Latvijas gada motocikls 2017" varēja balsot par sev tīkamāko, neizdalot tos pēc kāda noteikta segmenta, kā tas bija citus gadus. Šogad konkursa "Latvijas Gada Motocikls" žūrija nav mainījusies. Žūrijas izvēlētie motociklu laureāti sakrīt ar starptautiskos medijos atzītajiem gada motocikliem. Uzskatu, ka mūsu speciālisti ir pietiekoši profesionāli un ļoti veiksmīgi tiek galā ar uzdevumu izvērtēt konkursa laureātus."

Pagājušajā, 2016. gadā, pēc žūrijas balsojuma galveno balvu "Latvijas Gada motocikls 2016" saņēma "Honda CRF 1000 Africa Twin", 2. vieta – "Yamaha XSR 900", bet 3.vietu ieguva "BMW R1200RS". Tautas balsojumā uzvarēja "Honda CRF 100 Africa Twin".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!