Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Audi" 2018. un 2019. gadā uzsāks divu jaunu modeļu – "Q8" un "Q4" – ražošanu, tādējādi paplašinot "Q" līnijas auto klāstu. Šonedēļ tapa zināms, ka "Audi Q8" Eiropas un arī Latvijas tirgum tiks ražots "Audi" rūpnīcā Bratislavā (Slovākijā) un pirmos spēkratus mūsu ielās redzēsim jau nākamgad. Savukārt "Q4" modelis pircējiem tiks piegādāts 2019. gadā un tiks ražots Gioras (Ungārijā) rūpīcā.

Pērn Latvijā populārākais "Audi" modelis bija "Q5", apliecinot SUV klases automobiļu lielo popularitāti. Ar diviem jaunajiem "Q" modeļiem "Audi" paplašinās jau esošo "Q" līnijas piedāvājumu, nodrošinot vēl plašākas izvēles iespējas SUV kategorijā.

"Audi Q8" demonstrē "Coupe" dizaina un ietilpīgās, daudzfunkcionālās SUV klases sintēzi, piedāvājot tā īpašniekam visjaunākās tehnoloģijas – modernas autovadītāja elektroniskās palīgsistēmas, kā arī informācijas un izklaides sistēmas.

Ar "Audi Q4", kas būs pieejams 2019. gadā, zīmols ienāks kompakto apvidus automobiļu segmentā (CUV). Sportiskais "Audi Q4" automobilis ar tam raksturīgo "Coupe" stila dizainu ierindosies starp "Q3" un "Q5" modeļiem. Kopā ar jauno "Audi Q4" Ungārijas rūpnīca no 2018. gadu pārņems arī "Q3" kompaktā SUV modeļa ražošanu.

Fotogalerija ar martā Ženēvas autoizstādē prezentēto "Audi Q8 Sport Concept":
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!