73 gadus vecs pensionējies vācu uzņēmējs Klauss Hameršmits ir viens no lojālākajiem “BMW” klientiem. Tikko viņš iegādājies “BMW M6 Competition”, kas ir jau 135. “BMW” markas automobilis, ko šis cienījamais kungs nopircis.

Pirmo “BMW” automobili Hameršmits iegādājās vēl 1963.gadā, un tas bija“BMW 1800tii” modelis. Kopš tā laika viņš nopircis vēl 26 “M” sērijasmodeļus, 29 “Alpina” ateljē uzlabotos “BMW” un vēl 80 citus “BMW”spēkratus. Tādējādi izriet, ka pensionārs gadā pircis vidēji trīs “BMW”automobiļus.

Kā stāsta pats Hameršmits, tad pirmo reizi automobili vadījis 12 gaduvecumā, kad sēdējis tēvam klēpī un pats grozījis tikai stūri, jo navspējis aizsniegt pedāļus. Māte teikusi, ka viņa pirmais izrunātaisvārds bērnībā bijis “auto”. Jauno “BMW M6 Competizione” viņšiegādājies, jo patīk tā modernās tehnoloģijas, lieliskā vadāmība unjaudīgais motors, tajā pašā laikā saglabājot iespēju to ekspluatētikdienā. “BMW” sagādā viņam braukšanas prieku, tāpēc Hameršmits irlojāls tieši šai markai.

BMW M6 Competition

Atgādināsim, ka “Competition” paktones spēkrats no standarta 507zirgspēku jaudīgā “BMW M6” atšķiras ar citāda regulējuma DSC un ABSsistēmu, aizmugurējo bloķējošos diferenciāli, agresīvāka veidola motorapārsegu, oriģināla dizaina riteņu diskiem ar “Pirelli P Zero Corsa”augstas veiktspējas riepām, ka arī balstiekārtas pazeminājumu paraptuveni 10 milimetriem. Papildus “BMW M6” bāzes cenai 118 tūkstošueiro apmērā par “Competition” pakotni jāpiemaksā vēl aptuveni trīstūkstoši eiro.

Piedāvājam noskatīties “BMW” sagatavoto video sižetu ar “BMW M6Competition” atslēgu nodošanu Hameršmitam “BMW Welt” kompleksā.Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu videostraumējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!