Foto: Publicitātes foto

Šogad balsojumā par "Latvijas Gada auto 2015 Tautas simpātiju" ir sasniegts iespaidīgs aktivitātes rekords – saņemtas vairāk nekā 25 000 balsis. Internetā nobalsot var vēl līdz piektdienas, 5. decembra, vēlam vakaram.

Šobrīd pirmajās astoņās vietās tautas simpātijas balsojumā ir šādi modeļi (uzskaitīti saņemto balsu skaita secībā): "Audi A6", "Jeep Cherokee", "Subaru WRX STI", "Nissan Qashqai", "Volkswagen Passat", "Maserati Ghibli", "Nissan Pulsar" un "Volkswagen Golf Sportsvan".

Tikmēr konkursa "Latvijas Gada auto 2015" žūrija jau ir izraudzījusi tos astoņus pretendentus, kas turpina cīņu par prestižo titulu "Latvijas Gada auto 2015". Balsojumā piedaloties 28 autožurnālistiem un auto nozares ekspertiem fināla, cīņu par galveno titulu turpina "Citroën C4 Cactus", "Ford Mondeo", "Mazda3", "Nissan Pulsar", "Nissan Qashqai", "Renault Twingo", "Škoda Octavia Scout" un "Volkswagen Passat".

Lielākais pārsteigums konservatīvajā Latvijā ir "Citroën C4 Cactus" klātbūtne finālistu sarakstā. Tomēr der atcerēties, ka "Igaunijas Gada auto 2015" izvēle krita par labu "Renault Twingo", kurš ir atrodams arī starp Latvijas konkursa finālistiem.

"Latvijas Gada auto 2015" titula ieguvējs un nomināciju laureāti tiks paziņoti sestdien, 6. decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!